Joby GripTight GorillaPod (MagSafe)

Joby GripTight GorillaPod (MagSafe)

Broj: 23812387
Držač za telefon GripTight i fleksibilne noge Gorillapod 1K – pogodno za korisnike iPhonea. Sveobuhvatno rješenje za kreatore sadržaja koji žele maksimalno iskoristiti MagSafe funkcionalnost. Cijeli opis
71,90 €
Dostava MALL

Kod dobavljača

14.5.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
15.5.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
15.5.2024 dostava za ostale županije
Broj: 23812387

Opis

Joby GripTight GorillaPod (MagSafe)

JOBY® GripTight™ GorillaPod® za MagSafe dizajniran je za kreatore koji koriste popularne pametne telefone iPhone 14, 13, 12 i novije serije. Držač GripTight omogućuje iznimno brzo pričvršćivanje pomoću magneta (MagSafe). Ako vam je potrebna dodatna sigurnost i preferirate klasične dodatke, tada zavrnite rubove nosača da se pretvore u podstavljene ručke za vaš telefon. Držač GripTight može se rotirati za 360°, omogućujući vam snimanje u portretu, pejzažu i bilo gdje između. Postoje dvije dodatne točke za pričvršćivanje na nosaču na koje možete pričvrstiti dodatnu opremu.

Točke za pričvršćivanje na držaču mogu se koristiti za dodavanje GorillaPod® nogu i sastavljanje opreme za dodavanje Beamo™ svjetla i Wavo™ mikrofona. Opremljen standardnom industrijskom točkom za montiranje ¼-20", GripTight držač radi kao tim iz snova s priloženim GorillaPod 1K postoljem. Kada se ne koristi, ovaj ubojiti komplet je primjeren za putovanja i lako se može spremiti u ruksak ili postaviti na stranu torbe za fotoaparat.

GripTight GorillaPod (MagSafe)

Tehnički detalji

Pogodno za iPhone uređaje
360° da
Vrsta montaže magnetna
Boja crna
Dimenzije 5 × 6 × 36 cm
Masa 0,22 kg

Jamstvo: 1 godina