Hama torbica za telefon za bicikl, okretna, univerzalna, vodootporna, crna (00201506)

Hama torbica za telefon za bicikl, okretna, univerzalna, vodootporna, crna (00201506)

Broj: 37241393
Univerzalna torbica za bicikl omogućuje sigurno pričvršćivanje pametnog telefona na upravljač, s 2-u-1 držačem i zaštitom od vode i sunca, što je čini idealnom za korištenje tijekom vožnje biciklom. Kompatibilna je s pametnim telefonima do 8 cm širine i 16 cm visine. Cijeli opis
34 €
Dostava MALL

Kod dobavljača

7.5.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
8.5.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
8.5.2024 dostava za ostale županije
Broj: 37241393

Opis

HAMA torbica za telefon za bicikl, okretna, univerzalna, vodootporna, crna (00201506)

Univerzalna torbica za telefon za bicikl praktičan je dodatak za bicikliste i korisnike e-bicikla. Ova vam torba omogućuje sigurno pričvršćivanje pametnog telefona na upravljač vašeg bicikla ili e-bicikla i kompatibilna je s pametnim telefonima do 8 cm širine i 16 cm visine. Može se postaviti na upravljač maksimalnog promjera 4 cm, bez potrebe za lijepljenjem ili bušenjem. Torbica ima 2-u-1 držač za pametni telefon i džep za mobitel, što osigurava optimalnu zaštitu i upotrebljivost u vožnji.

Kućište torbice izrađeno je od izdržljivog, robusnog materijala, koji savršeno odbija prljavštinu i štiti pametni telefon od prskanja vodom. Osim toga, torbica ima okvir koji štiti od sunca i poboljšava čitljivost ekrana, što je idealno ako telefon koristite kao navigacijski sustav. Torbica ima i dodatne džepove u koje možete spremiti novac, kabel za punjenje, power bank i ostale dodatke za put. Bočni otvor za slušalice ili USB kabel dodatno olakšava korištenje pametnog telefona tijekom vožnje. Također, telefon u torbici se po želji može rotirati za 360 stupnjeva, primjerice za horizontalnu navigaciju. Ova je torbica dizajnirana da stane na gotovo svaki bicikl i može se lako ukloniti ako je potrebno. Dostupna je u crnoj boji.

torbica

Tehnički detalji

Vrsta dodataka torbica za telefon
Boja crna
Instalacija na bicikl

Jamstvo: 2 godine