Mujjo Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, plava (MUJJO-CL-007-BL)
438 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. MUJJO Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, plava (MUJJO-CL-007-BL) napravljena je točno po mjeri datog modela, zajedno s izrezima fotoaparata i ostalim kontrolama. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo je izrađena. Telefon štiti od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće.

Mujjo Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, žuto-smeđa (MUJJO-CL-007-TN)
392 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. MUJJO Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, žuto-smeđa (MUJJO-CL-007-TN) napravljena je točno po mjeri datog modela, zajedno s izrezima fotoaparata i ostalim kontrolama. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo je izrađena. Telefon štiti od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće.

Mujjo Full Leather Case zaštitna maskica za 12 Pro Max, koža, crna (MUJJO-CL-009-BK)
438 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. MUJJO Full Leather Case zaštitna maskica za 12 Pro Max, koža, crna (MUJJO-CL-009-BK) napravljena je točno po mjeri datog modela, zajedno s izrezima fotoaparata i ostalim kontrolama. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo je izrađena. Telefon štiti od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće.

Mujjo kožna futrola Full Leather Case za iPhone 12 Pro Max MUJJO-CL-009-TN, žuto-smeđa
438 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. MUJJO Full Leather Case – kožna futrola za iPhone 12 Pro Max MUJJO-CL-009-TN dizajnirana je kako bi odgovarala modelu, uključujući izreze fotoaparata i ** kontrole. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo izrađena. Štiti vaš telefon **od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće. (Fotografije su ilustrativne.)

Mujjo kožna futrola Full Leather Case za iPhone 12 Pro Max MUJJO-CL-013-BK, crna
392 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. Kožna torbica MUJJO za iPhone 12 mini MUJJO-CL-013-BK dizajnirana je kako bi odgovarala modelu, uključujući pretinac za kamerukontrolne tipke. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo izrađena. Štiti vaš telefon od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće. (Fotografije su ilustrativne.)

Mujjo kožna maska ​​Full Leather Futrola za iPhone 12 mini MUJJO-CL-013-TN, žuto-smeđa
392 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. Kožna torbica MUJJO za iPhone 12 mini MUJJO-CL-013-TN dizajnirana je kako bi odgovarala modelu, uključujući pretinac za kamerukontrolne tipke. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo izrađena. Štiti vaš telefon od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće. (Fotografije su ilustrativne.)

Mujjo Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, crna (MUJJO-CL-007-BK)
392 Kn

Kožna zaštitna maska je izrađena posebno za određeni model telefona. MUJJO Full Leather Case zaštitna maskica za 12/12 Pro, koža, crna (MUJJO-CL-007-BK) napravljena je točno po mjeri datog modela, zajedno s izrezima fotoaparata i ostalim kontrolama. Navlaka je izrađena od kvalitetne grubozrnate kože i pažljivo je izrađena. Telefon štiti od ogrebotina, oštećenja i nakupljanja nečistoće.