Deltahub Carpio 2.0 ergonomska potpora za zapešće, S, lijeva, bijela

Deltahub Carpio 2.0 ergonomska potpora za zapešće, S, lijeva, bijela

Broj: 17792102
Ergonomski dodatak koji povećava produktivnost i smanjuje rizik od ozljeda. Za sve koji provode duge sate za računalom. Potpora je bijele boje, pogodna za ljevake. Veličina S. Cijeli opis
27,05 € (203,81 Kn)
22,71 € (171,11 Kn)
-16%
Dostava MALL

Kod dobavljača

2.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
3.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
3.10. dostava za ostale županije
Broj: 17792102

Opis

Deltahub: inovacija za bolju budućnost

DeltaHub je mlada europska tvrtka koja dizajnira proizvode za olakšavanje svakodnevnog rada za računalom. Prioritet im je funkcionalnost, a ne estetika. U početku je to bio samo hobi, a danas već imaju tisuće zadovoljnih kupaca diljem svijeta.


Deltahub Carpio 2.0

Deltahub Carpio 2.0 ergonomska potpora za zapešće, S, lijeva, bijela

Deltahub Carpio 2.0 predstavlja najbolju ergonomsku potporu za zglob, pomno dizajniranu od strane medicinskih stručnjaka specijaliziranih za rekonstruktivnu kirurgiju. Carpio 2.0 smanjuje rizik od ozljeda od istegnuća. Dodatak će povećati vašu produktivnost, a silikonski jastučići će vašem zapešću pružiti udobnost i stabilnost. PFTE nožice ne ograničavaju kretanje zapešća, omogućujući Carpio 2.0 da neometano klizi vašom rukom. Pogodna je za svakog korisnika koji želi udobno raditi s tipkovnicom i mišem u isto vrijeme, ali posebno za ljude koji provode puno vremena za računalom. Pogodna je i za ljevake i za dešnjake. Veličina L je napravljena za muškarce, a veličina S je za žene ili manju ruku. 


Sprječava ozljede

Za prevenciju sindroma karpalnog kanala, koji se može dogoditi kod preopterećenja, tu je za Vas ergonomski uređaj Carpio 2.0. Stavite ju na stolstavite svoj zglob na nju. Dodatak će se pomicati vašom rukom svaki put kada koristite miš ili tipkovnicu. Carpio podiže vaš zglob za oko jedan inč, čime smanjuje štetne ekstenzije.

Sprječava ozljede

Sadržaj paketa

  • Carpio model 2.0
  • Zaštitni etui za Carpio
  • Prikaz aplikacije i informacije o proizvodu
  • Naljepnica Deltahub.io

Tehnički detalji

Veličina S
Dimenzije 9 × 4,4 × 1 cm
Ruka lijeva
Boja bijela

Jamstvo: 2 godine