SBS UV-sterilizator + postaja za punjenje, 5 W

Brand: SBS Naš broj: 2728637

SBS UV-sterilizator + postaja za punjenje, 5 W

SBS Uv-sterilizator i postaja za punjenje za pametne telefone snage 5 W. Cijeli opis

359

359 Kn S PDV-om

Naš broj: 2728637

Opis

Opis artikla

SBS UV-sterilizator + postaja za punjenje, 5 W bijela

  • S UV sterilizatorom možete smanjiti prisutnosrt mikroba, spora i bakterija na vašoj dodatnoj opremi, osobnoj imovini ili možete bežično puniti pametni telefon.
  • Sterilizator je učinkoviti saveznik za najbolju sanaciju vaših dodataka.
  • Sterilizacija se temelji na upotrebi žarulje, koja odašilje ultraljubičaste zrake pri zadanoj valnoj duljini, izražene u nanometrima. 
  • Što je niži parametar, učinkovitiji je rad. Za dosezanje važnih sanitarija – smanjivanje mikroba, spora i bakterija koje se skrivaju n a površinama – se ocjenjuje da valna duljina UV zraka iznosi manje od 280 nanometara. 
  • Što je niži parametar, učinkovitiji je rad. Za dosezanje važnih sanitarija – smanjivanje mikroba, spora i bakterija koje se skrivaju n a površinama – se ocjenjuje da valna duljina UV zraka iznosi manje od 280 nanometara. U sterilizatoru je taj broj približno 254 nm 
  • S kabelom za punjenje priključite sterilizator na izvor napajanja. Uređaj možete umetnuti u namjenski pretinac, zatvoriti poklopac i s gumbom odabrati način sterilizacije umjesto bežičnog punjenja. Nakon približno 10 minuta uređaj će odašiljati zvučni signal koji označava da je operacija završena. 
 SBS UV-sterilizator + postaja za punjenje, 5 W bijela

Tehnički detalji

Vrsta UV-sterilizator, postaja za punjenje
Boja bijela
Valna duljina 254 nm

Jamstvo: 2 godine


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Bežično punjenje ne