GP Punjive baterije ReCyko Cordles, HR03, AAA, 2 kom

Brand: GP Naš broj: 2751637

Odlična cijena

GP Punjive baterije ReCyko Cordles, HR03, AAA, 2 kom

Korištenje bežičnih punjivih baterija GP ReCyko, HR03, AAA, ugodno je, ekološki prihvatljivo i financijski povoljno Baterije vam traju mnogo godina, bez gubitka snage. Količina: 2 komada. Cijeli opis

30.5

30,50 Kn S PDV-om

Naš broj: 2751637

Opis

Opis artikla

GP ReCyko Cordless, HR03, AAA, 2 kom

Raspakirajte ReCyko Pro baterije i odmah ih upotrijebite. Ne morate se brinuti hoćete li ih prvi put napuniti, ne morate brinuti zbog malog kapaciteta zbog dugotrajnog skladištenja u prodajnom lancu. GP baterije su unaprijed napunjene iz proizvodnje, među baterijama su s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu, a opremljene su i sposobnošću da dugoročno čuvaju svoju energiju. Za razliku od ostalih baterija na tržištu, one imaju navedeni kapacitet u trenutku kupnje.

Zaštita prirode za punjače i baterije ReCyko igra jednu od glavnih uloga. Više od 10% materijala u proizvodnji baterija koristi se iz recikliranih izvora. Istodobno, više od 94% materijala od kojih su izrađene baterije mogu se reciklirati. Pakiranje baterija izrađeno je samo od papira. Dizajnirani su da udovolje visokim zahtjevima svojih korisnika u svestranoj upotrebi. Cijenit ćete njihovu dugotrajnost i činjenicu da su unaprijed napunjeni iz proizvodnje pri prvoj upotrebi. Oni postaju vaš pouzdan pomoćnik u svakodnevnoj upotrebi kod kuće, a podržavaju vas i u prirodi, gdje morate imati 100% sigurnost da će vam bilo koji drugi uređaj koji vam je uvijek potreban pri ruci dati energiju.


Nova generacija punjivih baterija

GP lansirao je ekološku generaciju punjivih baterija s oznakom ReCyko, koje koriste modernu tehnologiju proizvodnje i temelje se na uspjehu prethodnih linija punjivih baterija. Linija ReCyko nudi još bolje i snažnije baterije dugog trajanja. Nakon nekoliko primjena nude čak i malo veći kapacitet, a time i trajnost, kako je navedeno na pakiranju. Prikladne za svakodnevnu upotrebu.

GP ReCyko Cordless, HR03, AAA, 2 kom

Baterije s minimalnim ugljičnim otiskom

Osim što su ReCyko baterije potpuno pouzdane, zadovoljni ste i njihovim minimalnim utjecajem na okoliš. GP ReCyko baterije proizvedene su na ekološki prihvatljiv način. U proizvodnji se koriste već reciklirani izvori. Većina materijala od kojih su izrađene baterije također se mogu reciklirati. GP je također uzeo u obzir ekološku ambalažu od papira.

GP ReCyko Cordless, HR03, AAA

Tehničke značajke

Veličina baterije AAA
Kemijski sastav: NiMH
Mogućnost punjenja da
Kapacitet 650 mAh
Broj ciklusa punjenja više od 1000
Napon 1,2 V
Oznaka tipa HR03 (AAA)
Radna temperatura -20 °C do +50 °C
Dimenzije 10,5 × 44,5 mm
Masa 13 g
Broj komada 2

Jamstvo: 2 godine


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla