GP ReCyko Pro punjive baterije, HR03, AAA, 2 kom

GP ReCyko Pro punjive baterije, HR03, AAA, 2 kom

Broj: 2751641
Odlična cijena
GP ReCyko Pro, HR03, AAA punjive baterije opremljene su tehnologijom EnergyLock, koja osigurava njihovo minimalno samopražnjenje, što je uobičajeno kod većine baterija koje se ne mogu puniti. T.i. LSD efekt (Low-Self-Discharge) osigurava spremnost baterija za trenutnu upotrebu, čak i kad protekne puno vremena od njihove proizvodnje. Količina: 2 komada. Cijeli opis
50,50 Kn
S PDV-om
25,25 Kn/Komad
Dostava MALL

Na zalihi 3 artikla

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
27.9. dostava za Zagreb i okolicu
 
28.9. dostava za ostale županije

Broj: 2751641

Opis

GP ReCyko Pro punjiva baterija, HR03, AAA, 2 kom

Raspakirajte ReCyko Pro baterije i odmah ih upotrijebite. Ne morate se brinuti hoćete li ih prvi put napuniti, ne morate brinuti zbog malog kapaciteta zbog dugotrajnog skladištenja u prodajnom lancu. GP baterije su unaprijed napunjene iz proizvodnje, među baterijama su s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu, a opremljene su i sposobnošću da dugoročno čuvaju svoju energiju. Za razliku od ostalih baterija na tržištu, one imaju navedeni kapacitet u trenutku kupnje.

Zaštita prirode za punjače i baterije ReCyko igra jednu od glavnih uloga. Više od 10% materijala u proizvodnji baterija koristi se iz recikliranih izvora. Istodobno, više od 94% materijala od kojih su izrađene baterije mogu se reciklirati. Pakiranje baterija izrađeno je samo od papira. Dizajnirani su da udovolje visokim zahtjevima svojih korisnika u svestranoj upotrebi. Cijenit ćete njihovu dugotrajnost i činjenicu da su unaprijed napunjeni iz proizvodnje pri prvoj upotrebi. Oni postaju vaš pouzdan pomoćnik u svakodnevnoj upotrebi kod kuće, a podržavaju vas i u prirodi, gdje morate imati 100% sigurnost da će vam bilo koji drugi uređaj koji vam je uvijek potreban pri ruci dati energiju.


Punite do beskonačnosti

Životni vijek punjivih baterija uvijek je ograničen određenim brojem ciklusa punjenja. ReCyko Pro baterije prilagođene su strogim zahtjevima korisnika, tako da se na njih uvijek možete pouzdati. Čak i nakon više od 1500 pražnjenja i punjenja, oni i dalje zadržavaju svoj izvorni kapacitet.

GP ReCyko Pro punjiva baterija, HR03, AAA, 2 kom

Baterije s minimalnim ugljičnim otiskom

Osim što su ReCyko Pro baterije potpuno pouzdane, zadovoljni ste i njihovim minimalnim utjecajem na okoliš. GP ReCyko Pro baterije proizvedene su na ekološki prihvatljiv način. U proizvodnji se koriste već reciklirani izvori. Većina materijala od kojih su izrađene baterije također se mogu reciklirati. GP je također uzeo u obzir ekološku ambalažu od papira.

GP ReCyko Pro punjiva baterija, HR03, AAA,

Tehničke značajke

Veličina baterije AAA
Kemijski sastav: NiMH
Mogućnost punjenja da
Kapacitet 800 mAh
Broj ciklusa punjenja više od 1500
Napon 1,2 V
Oznaka tipa HR03 (AAA)
Radna temperatura -20 °C do +50 °C
Dimenzije 10,5 × 44,5 mm
Masa 14 g
Broj komada 2

Jamstvo: 2 godine