PanzerGlass ClearCase za Samsung Galaxy Note 10+ (0215)
252 Kn

Zaštitna futrola ClearCase za Samsung Galaxy Note10 tvrtke PanzerGlass savršeno će zaštititi vaš telefon. Izrađen je od izdržljivog kaljenog stakla s fleksibilnim TPU okvirom protiv klizanja. Naravno, postoje precizno izrezani izlazi i oblici koji će savršeno oblikovati vaš telefon. Maska s vremenom neće požutjeti.

Samsung kožna stražnja maska za Galaxy Note 10, crna (EF-VN975LBEGWW)
313 Kn

Prilagodljivi dizajn pogodan je za Samsung Galaxy Note 10+ Samsung kožni stražnji poklopac za Galaxy Note 10+ (EF-VN975LBEGWW) je ugodan za dodir, pa je pored zaštite telefona izuzetno ugodan za uporabu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Samsung kožna stražnja maska za Galaxy Note 10+, plava (EF-VN975LLEGWW)
313 Kn

Prilagodljivi dizajn pogodan je za Samsung Galaxy Note 10+ Samsung kožni stražnji poklopac za Galaxy Note 10+ (EF-VN975LLEGWW) je ugodan za dodir, pa je, pored zaštite telefona, izuzetno ugodan za uporabu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Samsung maska za Galaxy Note 10+, prozirna (EF-QN975TTEGWW)
122 Kn

Prilagodljiva silikonska osnova je primjerena za Galaxy Note 10+. Samsung kožna maska za Galaxy Note 10+ (EF-QN975TTEGWW) je ugodna na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udobna za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Samsung stražnja maska s LED diodama za Galaxy Note 10+, crna (EF-KN975CBEGWW)
429 Kn

Prilagodljiva kožna osnova je primjerena za Galaxy Note 10+. Samsung stražnja maska LED za Galaxy Note 10+ (EF-KN975CBEGWW) s lampicama, stoga, osim što štiti telefon, ima i informacijsku funkciju. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Samsung stražnji poklopac za Galaxy Note 10+, silikonski, plavi (EF-PN975TLEGWW)
176 Kn

Prilagodljiva silikonska osnova je primjerena za Galaxy Note 10+. Samsung silikonski stražnji poklopac za Galaxy Note 10+ (EF-PN975TLEGWW) je ugodan na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udoban za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Samsung stražnji poklopac za Galaxy Note 10+, srebrni (EF-PN975TSEGWW)
172 Kn

Prilagodljiva silikonska osnova je primjerena za Galaxy Note 10+. Samsung silikonski stražnji poklopac za Galaxy Note 10+ (EF-PN975TSEGWW) je ugodan na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udoban za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

Soft maska za Samsung Galaxy Note 10 Plus N975, crvena
93 Kn

Silikonska maska za Samsung Galaxy Note 10 Plus N975 nediskreni je i praktični dodatak koji savršeno štiti telefon. Maska je crvene boje i ima sve potrebne otvore i tipke za nesmetano korištenje telefona.