Deltahub podloga za miš i tipkovnicu, 30 x 90 cm

Deltahub podloga za miš i tipkovnicu, 30 x 90 cm

Broj: 17964047
Podloga s protukliznim dnom, izrađena od ugodnog materijala, pogodna za miš i tipkovnicu. Dimenzije: 30 × 90 cm. Cijeli opis
39,68 € (298,97 Kn)
S PDV-om
Dostava MALL

Kod dobavljača

3.2. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
6.2. dostava za Zagreb i okolicu
 
6.2. dostava za ostale županije
Broj: 17964047

Opis

Deltahub: inovacija za bolju budućnost

DeltaHub je mlada europska tvrtka koja dizajnira proizvode za olakšavanje svakodnevnog rada za računalom. Prioritet im je funkcionalnost, a ne estetika. U početku je to bio samo hobi, a danas već imaju tisuće zadovoljnih kupaca diljem svijeta.


Deltahub podloga za miš i tipkovnicu

Deltahub podloga za miš i tipkovnicu, 30 × 90 cm

Podloga za stol izrađena od sintetičkog materijala sa prošivenim rubovima koji osiguravaju dugi život i istovremeno štite od habanja. Zahvaljujući neklizajućem dnu uvijek će ostati na mjestu. Moći ćete pomicati računalni miš s lakoćom i bez trenja, a podloga će vašem radnom prostoru dodati lijepu notu. Ovaj minimalistički dodatak učinit će vaš radni stol elegantnijim i organiziranijim. Podloga će zaštititi uređaje i površinu koju koristite. Dostupna je u tri veličine: mala 28 × 63 cm, srednja 30 × 90 cm i velika 45 × 80 cm.


Odličan dodatak

Materijal koji je vrlo ugodan na dodir idealan je za vaš stol jer je funkcionalan i estetski. Podloga će trenutno poboljšati izgled vašeg stola. Preporuča se redovito čišćenje uloška usisavačem ili vlažnom krpom i deterdžentom u boji. Izbjegavajte oštra ribanja ili abrazivna nepolarna sredstva za čišćenje i sredstva na bazi alkohola.

Odličan dodatak

Tehnički detalji

Vrsta podloga
Veličina 30 × 90 cm
Boja crna
Materijal sintetički filc

Jamstvo: 2 godine