Tigernu Tigernu Praga ruksak, 39,6 cm (15,6"), sivi

Tigernu Tigernu Praga ruksak, 39,6 cm (15,6"), sivi

Broj: 1387041
Poslovni ruksak Praga je izrađen od izdržljivih materijala i ima odličnu organiziranost pretinaca. Poseban pretinac će se pobrinuti da vaše prijenosno računalo dijagonale do 39,6 cm (15,6'') bude na sigurnom. Cijeli opis
36,67 € (276,29 Kn)
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 1387041

Opis

Kvalitetan ruksak s pretincem za prijenosno računalo

Tigernu ruksak Praga je velik u prostran ruksak za vaše prijenosno računalo profesionalnog izgleda. Glavni unutarnji prostor je ojačan i namijenjen prijenosnim računalima veličine do 15,6''. Opremljen je pretincima za pametni telefon, bateriju za punjenje i vizitke. Na stražnjoj strani nalazi se upotrebljiva traka za namještanje ruksaka na kolica tijekom prijevoza (recimo u zračnoj luci.

Tigernu ruksak Praga je odličan suputnik na vašim putovanjima jer ga možete zaključati posebnom ključanicom tako da je sadržaj siguran.

Tigernu ruksak Praga

Visoko funkcionalan raspored pretinaca

Leđa su ergonomski oblikovana u obliku slova S i vrlo prozračna.

U glavnom pretincu je prostor za prijenosno računalo i više manjih džepova. U naramenici i na leđima su džepovi za kartice ili dokumente, tako da su vam uvijek pri ruci. Iznimno kvalitetni materijali čine ruksak izdržljivim i otpornim na vodu pa nećete imati poteškoća ako vas uhvati kiša.

Tigernu ruksak Praga

Tehnički detalji:

Svrha unisex
Volumen: 19 l
Dimenzije 44 × 31 × 17 cm
Masa 0,90 kg
Značajke USB izlaz, vodootpornost, otvaranje gore, podesive naramenice
Materijal 600D Oxford
Boja siva