Cancat mačji pijesak, ultra fini, ljepljiv, puder za bebe, 12 kg + 3 kg gratis

Brand: Naš broj: 2689648

Cancat mačji pijesak, ultra fini, ljepljiv, puder za bebe, 12 kg + 3 kg gratis

Cancat Premium ultra fini ljepljivi mačji pijesak s mirisom pudera za bebe. Količina: 12 kg. + 3 kg gratis. Cijeli opis

107

107 Kn

Naš broj: 2689648

Opis

Opis artikla

Cancat mačji pijesak, ultra fini, ljepljivi, s mirisom pudera za bebe, 12 kg + 3 kg gratis

Mačke vole red i čistoću. To se odnosi i na mačje zahode, koji uvijek moraju biti čisti i uredni. U slučaju da mačke nemaju na raspolaganju čisti zahod, mogle bi početi izlučivati ​​na mjestima koja za to nisu određena.

Pijesak je izrađena od bentonita. To je vrsta gline koju odlikuje iznimna snaga apsorpcije. Glina u pijesku Cancat dolazi iz Kanade. Pijesak ne uzrokuje zdravstvene probleme ili alergije, jer je izuzetno malo praši.

Pijesak izmet formira u kompaktne pločaste grudice koje se ne lijepe za podlogu i lako se uklanjaju lopaticom. Budući da uklanjate samo grudice, izuzetno je ekonomičan za upotrebu – traje 6 puta duže od uobičajenih pijesaka. Bentonit ima jedinstveno svojstvo vezanja vlage i mirisa, tako da je WC vaše mačke uvijek čist, bez neugodnih mirisa. Pijesak ima ugodno nježan miris dječjeg pudera koji će se svidjeti vama i vašoj mački.

mačji pijesak

Upute za uporabu

1. U mačji zahod dodajte približno 6 cm debeli sloj pijeska Cancat.

2. Svakodnevno uklonite nakupine i izmet.

3. Dodajte potrebnu količinu svježeg pijeska Cancat.

Nije potrebno potpuno mijenjati pijesak za mačke, jer je toliko higijenski da može ostati u mačjem toaletu dok se potpuno ne potroši. Ovaj pijesak je do 6 puta štedljiviji i na taj način nudi optimalan omjer između kvalitete i cijene.

Savjet

Postavite mačji zahod na prostirku, tako da na njoj ostanu sve otpale čestice smeća i da se ne šire po kući. Preporučuje se pranje mačjeg zahoda barem jednom mjesečno. Ako je mačji zahod postavljen na mjestu gdje postoji podno grijanje, preporučujemo postavljane obloge, drvene ploče ili stiropora. Ponekad mačke nerado mijenjaju higijenski pijesak, pa preporučujemo da između starog pijeska uvijek postupno umiješate novu vrstu pijeska.

Upozorenje

Ne bacajte pijesak u zahodsku školjku! Operite ruke temeljito nakon svakog čišćenja mačjeg zahoda.


Značajke

Vrsta pijesak za mačji zahod
Materijal bentonit
Količina 12 kg

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Životinjska vrsta mačka
Težina 12 kg
Vrsta bentonit
Mačji zahodi da