Agros Catsil mačji pijesak, ultra bijeli, 10 l

Agros Catsil mačji pijesak, ultra bijeli, 10 l

Broj: 1258348
Odlična cijena
Catsil mačji pijesak od prirodnog bentonita s iznimnom snagom upijanja. Urin i izmet formira u kompaktne grudice koje se lako uklanjaju lopaticom. U pakiranju je 10 l pijeska. Cijeli opis
13,99 €
10,99 €
-21%
Dostava MALL

Na zalihi 5+ artikala

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
3.6.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
3.6.2024 dostava za ostale županije
Broj: 1258348

Opis

Catsil pijesak je izrađen od prirodnog materijala – bentonita. Bentonit je vrsta gline koja osigurava iznimnu snagu upijanja. Dobiva se iz vulkanskog pepela i ima jedinstvenu karakteristiku koja se veže na vlagu i miris, tako da je vaš WC za mačke uvijek čist bez ikakvih neugodnih mirisa.

Pijesak izmet formira u kompaktne grudice, koje se lako uklanjaju lopaticom. Budući da samo uklanjate grudice, iznimno je ekonomičan za korištenje – traje 6 puta duže od normalnog pijeska.

Uputstva za upotrebu: Ispraznite sadržaj postojećeg zahoda i temeljito isperite pod tekućom vodom te osušite. Stavite Bentonit mačji pijesak. Osigurajte da bude 5–6 cm debljina pijeska. Ako ga koristite prvi put, savjetujemo da novom pijesku dodate manju količinu staroga. Tako će se vaša mačka lakše naviknuti na novi pijesak. Svakodnevno uklonite grudice s lopaticom i nježno promiješajte pijesak. Po potrebi dodajte novi pijesak tako da ga uvijek ima podjednako u zahodu.

Savjet: Postavite posudu na podlogu, budući da će čestice prskajuće prašine ostati na njoj i neće prodrijeti kroz kuću. Posudu je preporučivo oprati jednom mjesečno. Ako se posuda stavlja na mjesto gdje se nalazi podno grijanje, preporučujemo da postavite obloge, drvenu ploču ili polistiren. Ponekad mačke ne žele mijenjati higijenski pijesak, stoga se preporuča da se nova vrsta pijeska uvijek postepeno miješa sa starim.

UPOZORENJE: Pijesak se može baciti u kućni ili biorazgradivi otpad, u skladu s lokalnim propisima. Ne bacajte pijesak u WC školjku! Nakon svakog čišćenja mačjeg zahoda, temeljito operite ruke. Bentonit ne uzrokuje zdravstvene probleme ili alergije, ali mačji izmet može biti prenijeti toksoplazmozu (parazitska bolest koja je opasna za ljude).

Pakiranje: 10 l