PowerCat silika mačji pijesak, 5 L

PowerCat silika mačji pijesak, 5 L

Broj: 1258347
Odlična cijena
PowerCat mačji pijesak od silika gela koji odlično upija, ne gruda se i ne hvata dlake. U pakiranju je 5 L pijeska. Cijeli opis
Dostava MALL
85 Kn
Uključujući PDV

Na zalihi 5+ artikala

Broj: 1258347

Opis

PowerCat pijesak za mačke napravljen je od izvrsnog silika gela koji je poznat po svojoj izuzetnoj apsorpciji. Ne prianja se za dlake mačke, tako da ih životinja ne uzima sa sobom, potpuno apsorbira tekući otpad, sprečava daljnju reprodukciju bakterija i ostaje suh na dodir. Bez neugodnih mirisa.

Pijesak izmet formira u kompaktne grudice, koje se lako uklanjaju lopaticom. Budući da samo uklanjate grudice, iznimno je ekonomičan za korištenje – traje 6 puta duže od normalnog pijeska.

Sastav:prirodni silikatni pijesak s min. sadžajem 98% SiO2. Silikatni pijesak je razbijen u manje granule i očišćen, star i osušen kako bi osigurao maksimalnu apsorpciju, a dodatni gel osigurava da nema neugodnog mirisa.

Korištenje: u mačju kutiju za pijesak stavite PowerCat do visine min. 3 cm. Jedna vreća je dovoljna za jedno punjenje kutije srednje veličine, otprilike 30 × 40 cm (4 L). Nakon svake uporabe, uklonite tvrde čestice i napunite sa ostatkom pijeska. Pomiješajte pijesak nekoliko puta dnevno pomoću lopatice, za brže isparavanje ili bolju apsorpciju pri sljedećoj upotrebi. Nakon otprilike 4 tjedna zamijenite novim pijeskom Power Cat. Prije toga očistite posudu toplom vodom. akođer možete odlagati ostatak Power Cat pijeska u bio-otpad.

Savjet: Postavite posudu na podlogu, budući da će čestice prskajuće prašine ostati na njoj i neće prodrijeti kroz kuću. Posudu je preporučivo oprati jednom mjesečno. Ako se posuda stavlja na mjesto gdje se nalazi podno grijanje, preporučujemo da postavite obloge, drvenu ploču ili polistiren. Ponekad mačke ne žele mijenjati higijenski pijesak, stoga se preporuča da se nova vrsta pijeska uvijek postepeno miješa sa starim.

Pakiranje: 5 l